30 dagen retourrecht

Grootste collectie uggs

Gratis verzending

Klantenservice › Bestellen

Wat heb ik nodig om bij Cosmic Cowboys te winkelen?

Om bij Cosmic Cowboys te bestellen, heeft u een account nodig. In dat account geeft u onder andere uw naam, adresgegevens, e-mailadres en betalingsgegevens op. Geef meteen aan of u onze nieuwsbrief wenst te ontvangen. De toegang tot uw account is beveiligd met een door u gekozen wachtwoord.

Hoe kan ik een artikel zoeken?

Snel zoeken Op onze website staat bovenin de balk 'Zoeken'. Hier kunt u een term invullen om te zoeken in ons assortiment. Deze functionaliteit vindt u terug bij elke productgroep.

Zoeken op onderwerp In de linker kolom van onze productpagina's vindt u links naar specifieke categorieën en genres. Hierbinnen kunt u bladeren en uw zoekopdracht specifiek maken. U kunt hier artikelen uit dezelfde categorie of hetzelfde genre bekijken.

Kan ik vanuit het buitenland bestellen?

U kunt vanuit het buitenland bestellen.

Wat gebeurt er als het product dat ik besteld heb niet op voorraad is?

Het kan wel eens voorkomen dat het product dat u besteld heeft niet meer voorradig is. Wanneer dit het geval is stellen wij u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte. Indien u de bestelling heeft betaald met iDEAL, dan kunt u het betaalde bedrag binnen vijf werkdagen na de verwerkingsdatum van uw bestelling op uw rekening verwachten. Als u heeft betaald met creditcard, houdt u dan rekening met een verwerkingstijd van drie weken.

‹ terug naar Klantenservice

Openingstijden winkel

Ma: 12.00 tot 18.00 uur
Di: 10.00 tot 18.00 uur
Wo: 10.00 tot 18.00 uur
Do: 10.00 tot 21.00 uur
Vr: 10.00 tot 18.00 uur
Za: 10.00 tot 17.30 uur
Zo: 12.30 tot 17.00 uur

Nieuwsbrief

Tweets

Facebook