Closebutton

Cosmic Cowboys maakt gebruik van cookies om de website beter op je behoeften af te stemmen. Check hier meer info. Accepteren

Merken overzicht

Merken

Bill Lavin

In Amerika is Bill Lavin een levende legende. Een rockster die begonnen is met het verzamelen van vintage riemen. Zo ging hij alle vlooienmarkten in de States af om ze te vinden. Hij was zo goed in het verzamelen van de riemen dat hij gevraagd werd om inkoper te worden voor Fred Segal, een beroemde mode boetiek in LA, waar vele beroemdheden kwamen in de jaren ’90. Bill ging later werken voor Ralph Lauren. Ook daar werden de riemen goed verkocht.

Beroemdheden als Bratt Pitt en Madonna begonnen ook zijn riemen te dragen in films en videoclips. Bill besloot dat het tijd was om voor zichzelf te gaan beginnen.

Bill ontwerpt tegenwoordig riemen met een verhaal. Een goed verhaal, een tribute to.. Zelfs als u de riemen niet wilt dragen om het goede verhaal wat erachter zit, kunt u de mooie, robuuste banden dragen om het sprekende ontwerp.

Elk seizoen heeft Cosmic Cowboys de riemen van Bill Lavin die elk hun eigen verhaal dus verteld. De riemen zijn stoer en leuk te combineren met een jeans. De riemen zijn unisex, waardoor ze zowel door mannen als vrouwen gedragen worden.  

Bill Lavin
Terug naar merken

Producten van dit merk

BrowseralertOmdat u een verouderde browser heeft, wordt deze website niet correct weergeven. Als u dit wilt oplossen kunt u hier een andere browser downloaden