Closebutton

Cosmic Cowboys maakt gebruik van cookies om de website beter op je behoeften af te stemmen. Check hier meer info. Accepteren

Merken overzicht

Merken

Scotch

Scotch & Soda geniet van het produceren van kleding dat bij elk individu past. Zij willen dat mensen van hun kleren en het dragen ervan genieten. Scotch & Soda producten zijn van hoge kwaliteit, gedetailleerd en betaalbaar. De ontwerpers van Scotch sparen kosten nog moeite als het gaat om detaillering en fine-tuning van hun producten totdat elk kledingstuk helemaal netjes is afgewerkt.

Scotch & Soda investeren in het product door te kijken naar informatie over stijlen en vintage producten van over de hele wereld en betrekken dit in hun productie.

Hoewel Scotch & Soda al sinds de jaren ’80 bestaat heeft het merk in 2001 een nieuwe start gemaakt. De drie nieuwe eigenaren hebben hun passie en liefde voor kleding en het maken hiervan verenigd en zijn zo de Shrunk lijn begonnen.

De Shrunk lijn bestond uit herenmode in volwassen versie, maar deze zelfde lijn werd ook kleiner geproduceerd, dus voor de kleinere broertjes en zoons. De lancering van deze lijn was een groot succes. Het merk liep nu voor vader en zoon.

Dit succes werd al snel geëvenaard toen de lijn Maison werd gelanceerd. Deze lijn is voor de hippe, stoere casual dame in het leven geroepen.  

Scotch
Terug naar merken

BrowseralertOmdat u een verouderde browser heeft, wordt deze website niet correct weergeven. Als u dit wilt oplossen kunt u hier een andere browser downloaden