Closebutton

Cosmic Cowboys maakt gebruik van cookies om de website beter op je behoeften af te stemmen. Check hier meer info. Accepteren

Merken overzicht

Merken

Superdry

Superdry is een merk afkomstig uit Engeland, ze zijn geïnspireerd door een reis naar Tokio in 2003. Superdry combineert ontwerpinvloeden uit Japanse graphics en Amerikaanse vintage met de waarden en stijl van Brits kleermakerswerk.

De inspiratie vanuit Tokio is terug te vinden in de producten van Superdry, de Japanse kenmerken kan men terug vinden in de verschillende shirts en truien. Superdry is ondertussen uitgegroeid tot een wereldmerk en wordt in de Verenigde Staten, Australië, Zuid-Amerika, Azië en natuurlijk Europa verkocht.

Bovenstaande leidt tot een unieke stedelijke kledingstijl met ongelofelijke branding en prachtige details. Doordat het merk zich zo onderscheidt, heeft het een exclusieve aantrekkingskracht. Superdry is een merk voor zowel mannen als vrouwen die van stijlvolle producten houden maar met een sportieve uitstraling.  

Superdry
Terug naar merken

BrowseralertOmdat u een verouderde browser heeft, wordt deze website niet correct weergeven. Als u dit wilt oplossen kunt u hier een andere browser downloaden