Closebutton

Cosmic Cowboys maakt gebruik van cookies om de website beter op je behoeften af te stemmen. Check hier meer info. Accepteren

Klantenservice › Order annuleren


Wat gebeurd er als een bestelling (gedeeltelijk is geannuleerd)?

Een artikel of een bestelling kan om verschillende redenen geannuleerd worden.

1. Het artikel is toch niet leverbaar.

2. We hebben uw vooruitbetaling 2 weken na het plaatsen van uw bestelling nog niet ontvangen. Dit geldt alleen als u voor de betaalmethode 'Vooruitbetalen' heeft gekozen.

Uiteraard komt voor een geannuleerd artikel de betalingsverplichting te vervallen. Als u al betaald heeft, dan storten we het bedrag zo spoedig mogelijk terug op uw rekening. Plaats een nieuwe bestelling om het betreffende artikel alsnog te ontvangen of raadpleeg regelmatig onze winkel op beschikbaarheid als het artikel niet leverbaar is. Wij zijn helaas niet in de gelegenheid om u een artikel na te zenden.

Hoe annuleer ik een bestelling?

U kunt uw bestelling of artikel uit uw order, gemakkelijk zelf annuleren. Ga hiervoor naar uw 'Bestelstatus'.

Hoelang duurt het terugstorttermijn na annulering?

Indien u de bestelling heeft betaald met iDEAL, dan kunt u het betaalde bedrag binnen vijf werkdagen na de verwerkingsdatum van uw annulering op uw rekening verwachten. Als u heeft betaald met creditcard, houdt u dan rekening met een verwerkingstijd van drie weken.

‹ terug naar Klantenservice

BrowseralertOmdat u een verouderde browser heeft, wordt deze website niet correct weergeven. Als u dit wilt oplossen kunt u hier een andere browser downloaden