30 dagen retourrecht

Grootste collectie uggs

Gratis verzending

Klantenservice › Ruilen & Retourneren

Kan ik een order retourneren?

Hier vindt u informatie over het retourneren van onbeschadigde artikelen. Als u een artikel beschadigd heeft ontvangen of wanneer dit defect is geraakt, dan verwijzen we u naar de veelgestelde vragen over garantie. U kunt de meeste artikelen die u bij ons gekocht heeft, tegen bepaalde voorwaarden binnen 14 dagen retourneren.

Download retourformulier hier.

Wilt u een artikel ruilen?

Dan vragen wij u het volgende stappenplan aan te houden. Zo kunnen wij uw ruiling zo snel mogelijk afhandelen. Wilt u de artikelen in een zo oorspronkelijk mogelijke staat en onbeschadigd aan ons retourneren.

1. Vul het retourformulier in die u bij uw bevestigingsmail heeft gekregen.

2. Vult het formulier zo compleet mogelijk in, hierdoor wordt uw retour/ruiling sneller verwerkt.

3. U kunt uw bestelling opsturen in een zo oorspronkelijk mogelijke staat naar:

  • Cosmic Cowboys
  • PC Hooftstraat 47
  • 1071 BN Amsterdam
  • Nederland

4. Zodra wij uw retour hebben ontvangen gaan wij deze zo snel mogelijk verwerken. Zonder retourformulier kan uw retour niet verwerkt worden.

5. Wij ruilen het artikel om (indien voorradig) of storten het aankoopbedrag binnen 30 dagen terug, afhankelijk van uw wens. Geef dit aan op het retourformulier.

De retourkosten worden niet vergoed.

Let op! Als u een artikel buiten de gestelde voorwaarden terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen en kunnen wij besluiten om toekomstige bestellingen niet meer in behandeling te nemen. Neemt u in geval van twijfel alstublieft contact op met onze Klantenservice op telefoonnummer; 020-6 738 238

Hoelang duurt het terugstorttermijn na retourzending?

Indien u de bestelling heeft betaald met iDEAL, dan kunt u het betaalde bedrag binnen vijf werkdagen na de verwerkingsdatum van uw retour op uw rekening verwachten. Als u heeft betaald met creditcard, houdt u dan rekening met een verwerkingstijd van drie weken.

‹ terug naar Klantenservice

Openingstijden winkel

Ma: 12.00 tot 18.00 uur
Di: 10.00 tot 18.00 uur
Wo: 10.00 tot 18.00 uur
Do: 10.00 tot 21.00 uur
Vr: 10.00 tot 18.00 uur
Za: 10.00 tot 17.30 uur
Zo: 12.30 tot 17.00 uur

Nieuwsbrief

Tweets

Facebook