Klantenservice > Ruilen & retourneren

Kan ik een order retourneren?

Hier vindt u informatie over het retourneren van onbeschadigde artikelen. Als u een artikel beschadigd heeft ontvangen of wanneer dit defect is geraakt, dan verwijzen we u naar de veelgestelde vragen over garantie. U kunt de meeste artikelen die u bij ons gekocht heeft, tegen bepaalde voorwaarden binnen 14 dagen retourneren.
Wij kunnen het bedrag alleen terugstorten wanneer uw pakket bij ons retour is gekomen, of wanneer u kunt aantonen dat u het pakket naar ons retour heeft gestuurd. Bewaar dus altijd uw verzendbewijs.

Download retourformulier hier.

Wilt u een artikel ruilen?

Dan vragen wij u het volgende stappenplan aan te houden. Zo kunnen wij uw ruiling zo snel mogelijk afhandelen. Wilt u de artikelen in een zo oorspronkelijk mogelijke staat en onbeschadigd aan ons retourneren.

1. Vul het retourformulier in die u bij uw bevestigingsmail heeft gekregen.

2. Vult het formulier zo compleet mogelijk in, hierdoor wordt uw retour/ruiling sneller verwerkt.

3. U kunt uw bestelling opsturen in een zo oorspronkelijk mogelijke staat naar:

  • Cosmic Cowboys
  • Vrije Geer 5
  • 1066 EG Amsterdam
  • Nederland

4. Zodra wij uw retour hebben ontvangen gaan wij deze zo snel mogelijk verwerken. Zonder retourformulier kan uw retour niet verwerkt worden. De retourkosten worden niet vergoed.

Let op! Als u een artikel buiten de gestelde voorwaarden terugstuurt dan komt de betalingsverplichting niet te vervallen en kunnen wij besluiten om toekomstige bestellingen niet meer in behandeling te nemen. Neemt u in geval van twijfel alstublieft contact op met onze Klantenservice op telefoonnummer; 020-6 738 238

Hoelang duurt het terugstorttermijn na retourzending?

Indien u de bestelling heeft betaald met iDEAL, dan kunt u het betaalde bedrag binnen vijf werkdagen na de verwerkingsdatum van uw retour op uw rekening verwachten. Als u heeft betaald met creditcard, houdt u dan rekening met een verwerkingstijd van drie weken.

Cosmic Cowboys vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door Cosmic Cowboys in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt ( moment van ontbinding). De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

Als de consument heeft gekozen voor een duurdere methode van levering dan de goedkoopste standaardlevering, hoeft Cosmic Cowboys de bijkomende kosten voor de duurdere methode niet terug te betalen.

‹ terug naar Klantenservice